Apartment MM, in Grao of Moncofar


Private


2018


Castellón


Comprehensive housing reform, in a multi-family building


85m2+20m2 terrace

Sometimes a great reform is not necessary to give a radical change to a space. In this apartment on the beach of Moncofa, getting a clean decoration where everything had its place was paramount. In a few meters, we had to reconcile design, order and functionality without losing the sense of spaciousness in any case.

The style we had clear from the start, and we used gray, white and blue tones, we proposed a very Mediterranean design. For the living room we chose a large corner sofa that invites you to spend long evenings with your family enjoying the feeling of being almost on the beach sand.

In order to offer a general view of the space from the entrance of the house, we opened part of the partition that separated the kitchen from the living room. The dining table was replaced by a bar Silestone at the same height as the kitchen bench with high stools to never lose sight of the sea. Thus, without major changes in distribution, a totally new space was born that respects the demands of projecting a kitchen-living-dining room with a marked personality, comfortable and practical.

The wood was also incorporated into the house providing warmth to each of the rooms with a wood imitation vinyl flooring. All a success. To enhance the feeling of spaciousness, the internal interior carpentry was changed, and to stop the direct sun that the house receives throughout the day, we chose white, elegant and practical foscurit.

One of the strong points of the new apartment are the renovated bathrooms, now practical and comfortable. Projecting a very neutral design with large format coating in gray and sand tones. Where the mirrors in vertical for the courtesy toilet and in horizontal for the main one, they manage to add strength and character to the spaces.

State previous to the reform.

Arrow
Arrow
Slider

 

Design proposal.

 

back to top