Attic AA, in Santa Gema


Private


2017


Paterna


Comprehensive housing reform, in a multi-family building


130m2 + 150m2 terrace

Surprising our customers was essential to complete this project. A recently acquired attic was the starting point, with which we had to strengthen its strengths, play with the lighting of this wonderful space and create functional areas without renouncing an exclusive design and care to the last detail with the objective of facilitating this family his new life in Valencia. The combination of textures and materials that always seek warmth by mixing shades was the guiding thread of the project.

White and American walnut wood are the basis with which a Nordic essence design is built, elegant, clean lines and extreme warmth. Although we chose to maintain the original distribution, since we started from an excellent raw material, but we wanted to enhance the sense of spaciousness from the entrance to give a global image of the whole room to let light flow and cross ventilation, for that, the common spaces were opened, a diaphanous area with which we achieved a radical change of image.

back to top